Παθητικός ή Ενεργητικός Πολίτης; Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη όλους.

Παθητικοί Πολίτες είναι αυτοί που τα ζητούν όλα έτοιμα στο "πιάτο".
Ενεργοί Πολίτες είναι αυτοί που κατηγορούν καταστάσεις και όχι πρόσωπα. Ενεργοί Πολίτες είναι αυτοί που εξετάζουν, κατανοούν και προτείνουν. Οι Ενεργοί Πολίτες δεν διχάζονται, συνεργάζονται. Οι Ενεργοί Πολίτες επιθυμούν την αποτελεσματικότητα και όχι την αυτοπροβολής τους. Οι Έλληνες Πολιτικοί, καλούνται να προσφέρουν και αντί αυτού, απαιτούν να τους προσφέρουμε.

Πρόταση: Να λέμε την αλήθεια μας και να έχουμε τον νου μας, όποιος επιχειρεί να μας κοροϊδέψει, να τον τοποθετούμε στο περιθώριο των προτιμήσεων μας.




Μεγάλο είναι το βάρος του Καθήκοντος, αλλά πολύ μεγαλύτερη είναι η Ιστορία της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως, όσοι οραματιζόμαστε την Ζωή μας ως Ελεύθεροι και Δημιουργικοί Έλληνες, πρέπει να αγωνιστούμε προκειμένου να μην γυρίσουμε πίσω στα χρόνια της σπατάλης Δυνάμεων και Αξιών.
Ελάτε να εξετάσουμε το απόθεμα των αρετών μας και της τόλμης.Δύσκολο είναι να καταλάβουμε, πως ένα βοτσαλάκι μπορεί να ταράξει τα νερά σε μια λίμνη που βαλτώνει; Μια σκέψη, με εξομολόγηση, μια συζήτηση, μια απόφαση, είναι δυνατόν να γίνει θύελλα αλλαγών και να ζήσουμε μια Νέα Ελεύθερη Ελλάδα; Ένα κύμα Αλλαγών που θα οδηγήσουν σε μία πορεία δημιουργίας. Η Ελλάδα, μας έχει όλους Ανάγκη, δεν περισσεύει κανείς.

Σχόλια

Οι Επίκαιρες Προτάσεις μας.

Απλοποιούμε την Αναζήτηση στο Ελληνικό Διαδίκτυο.
Any Site View
Οδηγούμε τους Επισκέπτες μας στις Επιλογές τους άμεσα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διορθώστε τους πολιτικούς που ψηφίζεται, με τις δικές σας προτάσεις και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Εσείς τι λέτε Φίλοι μου; Υπάρχει κόμμα προσφοράς; και όχι της εξουσίας;

Ομιλούμε πριν να σκεφτούμε, μας ενδιαφέρει η Εντύπωση και όχι η Ουσία.

Είδωλο μας το Χρήμα. Γιατί; Μα, λόγω ανωριμότητας.

Ελλάδα Είμαστε Όλοι Μαζί. Όποιος Αγαπά την Χώρα, Αγωνίζεται Ειρηνικά.